jump to navigation

Cafeaua tîmpeşte aprilie 30, 2009

Posted by Alex Savitescu in Creierul moare dar nu se dedă.
trackback

Moş Crăciun există! Există pentru că şi renii lui există! Iar dacă renii lui există, coafura rezistă! 29-04-09_1035

Un ren beat rangă s-a strecurat, într-una din nopţile trecute, prin căminul „Gaudeamus” din Copou. Fiindu-i foame, a căutat un sandwich pe la piţi-le din cămin. Cum la ora aia nu i-a răspuns nimeni (piţi-le fiind la disco, fată, ăh!), s-a enervat foarte tare.

Atît de tare, încît i-a venit să fumeze. Renul fumător şi-a aprins ţigara şi a rîvnit la o cafea. Da’ de unde cafea noaptea tîrziu? Şi, mai ales, cine naiba să-i dea cafea unui ren? Renul, băiat descurcăreţ din Laponia, a găsit un dozator de cafea. Norocul lui a fost că ştia să citească. Nu terminase facultatea, dar se antrenase peste umărul lui Moş Crăciun, care citea zilnic scrisori de la copchii. Şi-aşa-nvăţase alfabetul.

Nervos fiind de la foame şi cu ţîgarea între buze, a căutat înfrigurat butonul pentru „espresso boabe”. Cu ţîgarea aia între buze, renului i s-a părut, la un moment dat, că-l aude pe Miluţă Gheorghiu în „Chiriţa”: Toaatăăă lumeaaa aaaaazi fumeaaaaazăăăă… Şi-a scuturat coarnele ca s-alunge melodia, a băgat bancnota în aparat, a apăsat c-o coarnă-n butonul „espresso boabe”, cafeaua a susurat în pahar, renul şi-a-nghiţit cafeaua ca un tirist nedormit de 48 de ore şi a şters-o repede pe geam.

În urma lui, dezastru: cu o altă coarnă agăţase accidental, în zbor, ca un tirist nedormit de 48 de ore cu luneta pe trecerea de pietoni, limba română. Şi i-a produs o plagă deschisă între literele e şi ţ . Prognosticul este rezervat, dată fiind vîrsta înaintată a pacientului.

Comentarii»

1. Bogdan Alecsandru - aprilie 30, 2009

Azi dimineata am icnercat 10 minute sa „var” o bancnota in automatul de la etajul 1, insa orgasmul cafeinic nu s-a produs pana nu i-am „sters” un shut, pe ascuns, fara sa stie madam Tanase.
Maine e o noua zi de dragoste cu naBa(t)ai.

2. Mihai Ursu - aprilie 30, 2009

au, mă doare rău fractura la limbă…

3. Vlad Alexa - mai 8, 2009

Ha, ce tare! Tot copchiii iştea-s de vină că vor prea multe… Totuşi, de fapt, Moş Crăciun face asta cu scrisorile copiilor: http://www.youtube.com/watch?v=hDUPJxt9oGo


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: