jump to navigation

Cum să-ţi faci balconul curvă mai 20, 2008

Posted by Alex Savitescu in €-lectorale.
trackback

Încep să cred că „Vox populi” e doar o sintagmă porcoasă, de-al cărei înţeles te prinzi numai dac-o pronunţi în dialect moldovenesc. Uitaţi-vă la poză: baba de la etajul al doilea a acceptat, probabil în urma unor simbolice marafeturi colorate primite de la vajnica echipă de „scouteri” îmbrăcaţi în roşu, să-şi facă balcoanul curvă. Mai uitaţi-vă la fantasticul bloc în care locuieşte, confort 2, cu tencuiala suptă de timp. Mei vedeţi şi rugina de la geamuri… Şi alte o mie-un milion de chestii care ar face orice om normal să se întrebe de două ori înainte de a accepta să intre pe şoseaua de centură a votantului român.

Gheorghe Nichita, pentru cine nu ştie, e actualul primar al Iaşului. Şi, evident, candidat la un nou mandat. Baba de la II e o anonimă despre care nu ştiu nimic, dar, în acelaşi timp, despre care, astăzi, am aflat mai multe decît era nevoie. Brucan a murit, pariul lui încă trăieşte, din păcate!

P.S.: N-ar merita acest exerciţiu de campanie al lui Nichita o contra-replică, similară celei intitulate, bravo celor care au realizat-o, „M*ie Maggi?”

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: